Antrenamentul EMS Fit&Go tonifică pielea, reduce grăsimea, elimină celulita!

Fiind foarte eficient, antrenamentul EMS Fit&Go te ajută, cu adevărat în reducerea celulitei.

Diminuează efectul spongios și elimină aspectul de coajă de portocală, prin stimularea profundă a muşchilor și creşterea masei musculare.

Efecte imediate ale antrenamentului EMS Fit&Go

  • întărirea ţesutului conjunctiv,
  • îmbunătăţirea circulaţiei şi culorii pielii
  • influenţarea pozitivă a metabolismului
  • arderea grăsimilor.

 

În final se obţine o textură mai puternică şi mai fortifiată a pielii ca efect al detoxifierii rapide în urma dranajului limfatic crescut.

Rezultatul va fi unul pe măsură: picioare frumos sculptate și fund tonifiat.

Tonifierea activă a muşchilor reduce celulita

Antrenamentul regulat, cu un nivel crescut de intensitate, este foarte important pentru a obține muşchi bine tonifiaţi şi pentru a reduce grăsimea corporală. Când muşchii sunt bine definiţi, reuşesc să susțină pielea situată deasupra lor, se obține astfel un aspect neted şi frumos. În mod normal, nivelul necesar de intensitate a pregătirii, este rareori atins prin antrenamente tradiţionale sau prin exerciţii fizice pentru tonifiere.

Cu antrenamentele EMS Fit&Go, stimularea electrică va permite antrenarea la un nivel mai ridicat a unor grupe mai mari de muşchi. Efectul va fi reducerea într-un mod eficient a depozitelor de grăsime de pe şolduri şi fese. Pe scurt – EMS xBody este un aparat genial pentru „eliminarea celulitei”.

Îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi a drenajului limfatic

Reducerea celulitei este de asemenea, obținută prin efectele de comprimare cauzate de purtarea echipamentului special conceput pentru antrenamentele EMS. Acesta are efect direct asupra circulaţiei sângelui, precum şi eliminării din organism a deșeurilor rezultate în urma proceselor metabolice.

Antrenamente uşoare, fără efort

Când începi un program de exerciţii fizice pentru a reduce celulita cu Fit&Go, vei beneficia de o consultaţie iniţială, în care ți se va sugera cel mai bun program, în funcţie de necesitățile și constituția ta. Apoi va urma o rutină de exerciţii simple, izometrice, care sunt mult mai puţin solicitante decât un antrenament obișnuit la o sală de fitness. Stimularea electrică a muşchilor și executarea de contracții musculare va avea ca efect însă o tonifiere profundă.

Câte şedinţe de antrenament EMS Fit&Go sunt necesare?

Pentru a obţine cele mai bune rezultate privind reducerea celulitei, tonifierea corpului şi pierderea îkilogramelor în plus, se recomandă între 10 şi 20 sesiuni de antrenament EMS Fit&Go.

Dorești să faci o programare?
Ai o întrebare?
Contactează-ne acum! 0737 000 000