Despre noi

Noi suntem echipa Fit&Go Romania.  Studioul nostru de fitness este situat in Herastrau, in zona Satul Francez.

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai corpul pe care ti l-ati dorit intotdeauna!

Rezultatele sunt rapide si de lunga durata!

Cum este posibil?

Atrenamentul Fit&Go combina tehnologia inovatoare EMS XBODY cu exercitii recomandate si supervizate de antrenorul nostru.In doar 20 de minute te vei antrena cat in 5-6 ore la sala de fitness.  Rezultand un consum de 2500 de Kcal. Practic este cel mai eficient tip de antrenament existent in acest moment!

Vei slabi, iti vei tonifia musculatura, vei inlatura celulita si durerile de spate!

Tehnologia EMS a fost folosita pentru prima data in spitale ca urmare a nevoi de recuperare a pacientilor cu probleme in miscarea voluntara a membrelor (paralizii totale sau partiale, pacienti aflati in coma, etc) sau a celor operati pe coloana (hernii de disc).

Mai tarziu, in urma studiilor facute, cercetatorii au descoperit ca impulsurile electrice reuseau sa stimuleze si muschii scheletari, muschi care in antrenamentele obisnuite nu erau lucrati.

Astfel a inceput folosirea echipamentelor EMS pentru antrenarea sportivilor de performanta si s-a constatat o crestere semnificativa a performatelor lor.

In ultimii ani tehnologia EMS de la Fit&Go a inceput sa fie folosita pe scara larga in fitness ca alternativa a antrenamentelor de lunga durata din salile de sport.

Clientii obtin rezultatele dorite mult mai rapid. Reusesc sa slabeasca si sa-si tonifieze corpul de 5 ori mai repede.

Studiourile de fitness Fit&Go au aparut in Romania la inceputul anului 2014 si isi propun sa isi ajute clientii sa obtina cea mai buna forma fizica prin tehnologia EMS si exercitii personalizate.

De aceea, am format o echipa de antrenori profesionisti, pregatiti sa te faca sa intelegi importanta exercitiilor regulate, a unei alimentatii echilibrate si-a unui mod de viata sanatos.

La inceputul sedintei primesti o bautura vitaminizanta si energizanta care te va ajuta in timpul efortului.

Apoi esti imbracat in vesta EMS de la Fit&Go care contine paduri cu electorzi pentru fiecare grupa musculara.

Antrenorul te conecteaza la aparat si seteaza intensitatile impulsurilor electrice in functie de toleranta ta personala.

Incepe antrenamentul, care alterneaza miscarile rapide de tip cardio cu cele de izometrie.

Este cel mai eficient tip de antrenament pentru pierderea in greutate si tonifierea musculara.