Marturii

Experiente, laude, critici

„Pentru mine, studioul Fit&Go a fost o revelație. Deși nu am făcut sport niciodată, echipa Fit&Go m-a ajutat să prind gustul mișcării iar acum abia aștept să merg la studio. Antrenamentul nu este ușor dar 20 de minute trec repede și efortul merită din plin. Rezultatele s-au vazut de la primele sedințe. Nu numai că am slăbit dar mă simt în formă, sunt plină de energie și toată lumea din jurul meu observă schimbarea. Așa că acum am un plan: la vară vreau să schimb costumul de baie întreg cu unul în două piese :-)”

Rezultatele mele Carmen T.

„M-am simțit din primul moment ca acasă. Toată lumea de aici este prietenoasă, te lasă să fii tu, nu te inhibă. Cred că ăsta e cel mai important lucru pentru mine. Nu-mi place să mă duc într-un loc unde oamenii sunt oficiali și reci.”

Ale Blake (vocal singer)

Studioul Fit&Go îmi place să îl numesc locul în care îmi las kilogramele în plus şi de aceea sunt atât de entuziasmată de fiecare antrenament. Chiar dacă nu îmi face plăcere să fac sport, ca transpiraţia să îmi curgă şiroaie pe frunte şi să mă usture ochii, ştiu că merită să dau tot ce pot eu mai bun în acele 20 de minute.

Atmosfera este una extrem de pozitivă din momentul în care îi trec pragul şi până plec. Şi dacă mă mai urc şi pe cântar înainte de plecare, iau voia bună cu mine acasă.

Ioana D.

…cel mai importat e ca am slabit, mai ales ca nu am tinut vreun regim drastic. […] dar va pot spune ca sunt in jur de 9 kg pierdute, desi pare mult mai mult la haine […]

Ce imi place la Xbody e ca antrenamentul dureaza doar 20 minute, te ‘omoara’ dar termini repede si induri pentru ca stii ca oricum nu mai ai mult si se termina cele 20 de minute.

Dar ce imi place si mai mult la Fit&Go, e ca am dat peste niste oamnei calzi si foarte apropiati de clientii lor, eu una nu prea ma simt clienta, mai degraba prietena celor de aici si asta imi place foarte mult, vin cu drag chiar daca stiu ca e greu.

Ma bucur ca am gasit ceva rapid si care chiar da rezultate. Pana ma intorc la serviciu mi-am stabilit sa vin zilnic pentru a ajunge la greutatea dorita si apoi voi veni cel mai probabil de 2 ori pe saptamana.

Rezultatele mele Diana C.

Cele câteva kilograme cu care am rămas după sarcină s-au topit în două luni cu antrenamente EMS. Mulțumesc Fit&Go. Maria P.

Am un program foarte aglomerat în această perioadă. 2 ore la sală îmi este imposibil să aloc, dar 20 de minute la Studio mai găsesc. Mă și mențin în formă. Marius D.

Iubesc sportul si miscarea de orice fel. Nu prea am timp de mers la sala. EMS la Fit&Go e cea mai buna solutie pentru mine. Liliana S.

Ador fitnesul. Fac sport de mică. Antrenamentele de la Fit&Go cu tehnologie EMS nu sunt deloc ușoare. Acum am un tonus excelent Sorana G.

Un studio elegant si o echipa dedicata. Va multumesc dragilor pentru sustinere.

Narcisa L.

„Aveti produse L’occitane in baie !!! Pentru mine conteaza lucrurile de detaliu atunci cand analizez calitatea unui loc.”

Cecilia Costache

„Ce imi place mie aici? Ca am tot timpul loc de parcare (rade). Glumesc, imi place si asta, recunosc, dar cel mai mult imi place ca aici nu e nimeni fals. Simti imediat daca cineva doar se preface ca te place, ca ti-e prieten.”

Tania Budi

„Imi plac culorile de aici. Sunt calde. De fapt tot designul. Combinatia asta de contemporan si clasic, imi place foarte mult. Si mirosul, se simte de cum intri in cladire.”

Lucia Marinescu